Το App είναι δωρεάν, το κατεβάζετε απευθείας απο το κινητό σας και πληρώνετε μόνο την συνδρομή MyData

Υποστηρίζει την έκδοση λιανικών αποδείξεων για προιόντα και υπηρεσίες καθώς και την έκδοση πιστωτικών παραστατικών.

Η εφαρμογή λειτουργεί ακόμα και χωρίς σύνδεση στο Internet ή και σε σημεία με αδύναμη σύνδεση για μέγιστο χρόνο 7 ημερών.

15 μέρες δωρεάν δοκιμή!

Ξεκινήστε τώρα με 15 μέρες δωρεάν ανά ΑΦΜ σε συνδρομή κατασκευάζοντας το δικό σας πακέτο στα μέτρα σας με τις παρακάτω επιλογές!

Ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας στις 27/06/2022!

 

ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΗ

Η χρέωση ξεκινά απο το τέλος της δωρεάν δοκιμής και μπορείτε να ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή, ακόμα και πριν ξεκινήσει η χρέωση.

Επιλέξτε την συνδρομή που θέλετε

Σύρετε για να επιλέξετε!

Pricing Switcher
Ετησια Συνδρομη

/χρόνο

Συχνές Ερωτήσεις

Η εφαρμογή αντικαθιστά την ταμειακή μηχανή;

Ναι, η εφαρμογή E-Tameiaki, αντικαθιστά πλήρως την ανάγκη ταμειακής μηχανής και μπορείτε να εκδίδετε τις αποδείξεις λιανικών συναλλαγών απευθείας απο το κινητό ή το tablet σας χωρίς άλλο λογισμικό ή εξοπλισμό. Το κινητό ή το tablet σας αρκεί για την έκδοση αποδείξεων.

Η νομοθεσία προβλέπει την απαλλαγή απο την ταμειακή μηχανή όταν χρησιμοποιείται MyData μέσω παρόχου. Η Primer Software είναι αδειοδοτημένος πάροχος MyData, όπως διαφαίνεται στον παρακάτω σύνδεσμο της ΑΑΔΕ:

https://www.aade.gr/adeiodotimena-logismika-parohon-ilektronikis-timologisis

Η εφαρμογή λειτουργεί χωρίς ίντερνετ;

Ναι, η εφαρμογή δύναται να λειτουργήσει χωρίς ιντερνετ για 7 ημέρες συνεχόμενα. Εκδίδετε τις αποδείξεις σας κανονικά και αποστέλλονται αυτόματα χωρίς καμία ενέργεια απο εσάς αμέσως μόλις αποκατασταθεί η σύνδεση με το ίντερνετ.

Το ίδιο ισχύει και για περιοχές που έχουν χαμηλές ταχύτητες ή διακοπτόμενο ίντερνετ. Η εφαρμογή λειτουργεί απρόσκοπτα και αποστέλλει τις αποδείξεις στο παρασκήνιο χωρίς καμία απαιτούμενη ενέργεια απο τον χρήστη.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του MyData και του MyData μέσω παρόχου;

Το MyData είναι η ελάχιστη υποχρέωση που έχουν όλες οι ελληνικές επιχειρήσεις απο 1/1/2021. Περιλαμβάνει την ασύγχρονη αποστολή όλων των παραστατικών προς την ΑΑΔΕ και δεν αντικαθιστά τον φορολογικό μηχανισμό ή την ταμειακή μηχανή.

Το MyData μέσω παρόχου είναι η σύγχρονη (online,άμεση) αποστολή των παραστατικών πωλήσεων προς την ΑΑΔΕ. Η χρήση του αντικαθιστά τον φορολογικό μηχανισμό και οποιοδήποτε άλλο μηχάνημα πέραν του υπολογιστή ή του smartphone, όπως επίσης δίνει τα φορολογικά οφέλη:

3ετής παραγραφή για φορολογικό έλεγχο
Υπεραπόσβεση όλων των δαπανών που πραγματοποιήθηκαν για το MyData (παρόχου, λογισμικού και τεχνικού εξοπλισμού) στο 200%.

Τι είναι το Primer MyData;

Το Primer MyData είναι το λογισμικό της Primer Software για την διασύνδεση λογισμικών ERP, CRM με την ΑΑΔΕ. Η Primer Software είναι αδειδοτημένος πάροχος MyData απο την ΑΑΔΕ με αρ. αδείας ΥΠΑΗΕΣ : 2021_01_107 Primer Software ΙΚΕ_001_Primer MyData_V1_21012021

Μπορεί η εφαρμογή Primer E-ταμειακή να συνδεθεί με το κινητό μου;

Η εφαρμογή υποστηρίζεται πλήρως και σε android και σε IOS συσκευές.Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα λειτουργίας της εφαρμογής και σε υπολογιστή με την χρήση android emulator(π.χ. bluestacks).

Γιατί απαιτείται συνδρομή MyData για να λειτουργήσει η εφαρμογή;

Η συνδρομή MyData μέσω παρόχου είναι απαραίτητη για την απαλλαγή απο φορολογικό μηχανισμό ή/και ταμειακή μηχανή κατά την έκδοση αποδείξεων λιανικής.

Τι σημαίνει Πατενταρισμένη Τεχνολογία;

Η Primer Software κατέχει διπλώματα ευρεσιτεχνίας για τις τεχνολογίες που αναπτύσει και απαγορεύεται η μη εξουσιοδοτημένη αντιγραφή ή εκμετάλλευση αυτών.