ΑΡΧΙΚΗ ΟΘΟΝΗ

ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ #

Στην πρώτη οθόνη που μας εμφανίζεται στο κινητό, πατάμε το Μενού Επιλογών που βρίσκεται στην αριστερή πλευρά της οθόνης που μας δείχνει το βέλος.

 

ΟΘΟΝΗ ΚΙΝΗΤΟΥ
ΟΘΟΝΗ ΚΙΝΗΤΟΥ

Το Μενού Επιλογών στο Τablet , εμφανίζεται αυτόματα στην αριστερή πλευρά της οθόνης.

ΟΘΟΝΗ TABLET

 

Απο το Μενού Επιλογών η κάθε εντολή (Αρχική, Ταμειακή μηχανή, Εύρεση αποδείξεων, Ρύθμιση Email, Γενικές Ρυθμίσεις, Αποσύνδεση, Περιβάλλον) μας οδηγεί στην αντίστοιχη ενότητα της εφαρμογής. (Ακολουθεί αναλυτικότερη παρουσίαση των επιλογών Αποσύνδεση και Περιβάλλον.)

ΟΘΟΝΗ ΚΙΝΗΤΟΥ

 

ΟΘΟΝΗ TABLET

ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ #

Επιλέγοντας το κουμπί Αποσύνδεση απο το Μενού Επιλογών μπορούμε να κάνουμε έξοδο απο την εφαρμογή.

ΟΘΟΝΗ ΚΙΝΗΤΟΥ

 

ΟΘΟΝΗ TABLET

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η επιλογή Αποσύνδεση σημαίνει οτι για να εκδώσετε πάλι αποδείξεις θα πρέπει να ενεργοποιήσετε ξανά την εφαρμογή, εισάγοντας τα στοιχεία και τον κωδικό χρήστη.

Το σχετικό προειδοποιητικό μήνυμα θα εμφανιστεί στην οθόνη σας.

ΟΘΟΝΗ ΚΙΝΗΤΟΥ

ΟΘΟΝΗ TABLET

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ #

Στο τέλος του Μενού Επιλογών εμφανίζεται το Περιβάλλον της εφαρμογής στο οποίο βρισκόμαστε (Δοκιμή ή Παραγωγή). Με την παρακάτω επιλογή μπορείτε να αλλάξετε το περιβάλλον λειτουργίας της εφαρμογής από παραγωγικό (έκδοση νόμιμων παραστατικών) σε περιβάλλον δοκιμής (test περιβάλλον) και το αντίστροφο.

ΟΘΟΝΗ ΚΙΝΗΤΟΥ

Το περιβάλλον Δοκιμή χρησιμοποιείται μόνο για έλεγχο της λειτουργίας της εφαρμογής και δοκιμαστική λειτουργία της και ΟΧΙ για την έκδοση νόμιμων παραστατικών (για τον λόγο αυτόν είναι πιθανό να εμφανίζονται καθυστερήσεις κατά τη λειτουργία του). Τα παραστατικά που δημιουργείτε στο περιβάλλον Δοκιμή, δεν αποθηκεύονται ούτε αποστέλλονται στην ΑΑΔΕ.

Το περιβάλλον Παραγωγή χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την έκδοση νόμιμων αποδείξεων. Κατά την μετάβαση από το περιβάλλον Δοκιμή στο περιβάλλον Παραγωγή εμφανίζεται σχετικό προειδοποιητικό μήνυμα, που σας ζητάει να επιβεβαιώσετε την συγκεκριμένη αλλαγή.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι αποδείξεις που εκδίδονται στο περιβάλλον Παραγωγή, θεωρούνται νόμιμες αποδείξεις και αποστέλλονται αυτόματα στην ΑΑΔΕ.

ΟΘΟΝΗ ΚΙΝΗΤΟΥ

ΟΘΟΝΗ TABLET

 

ΟΘΟΝΗ TABLET

ΟΥΡΑ #

Το πεδίο Ουρά, το οποίο θα εμφανίζεται σταθερά σε ολες τις οθόνες της εφαρμογής, αφορά τις αποδείξεις που έχουν εκδοθεί σε χρόνο που η συσκευή αντιμετωπίζει απώλεια σύνδεσης με τον Πάροχ και βρίσκονται σε αναμονή έως ότου αποκατασταθεί η σύνδεση, προκειμένου να ολοκληρωθεί η αποστολή τους στο My Data.  Για αναλυτικότερες πληροφορίες για την Ουρά αποδείξεων, παρακαλούμε ανατρέξτε στην ενότητα Εκτύπωση αποδείξεων 

ΟΘΟΝΗ ΚΙΝΗΤΟΥ

ΟΘΟΝΗ TABLET

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ #

Στο πεδίο Ειδοποιήσεις της αρχικής οθόνης θα εμφανίζονται μηνύματα που απαιτούν την Προσοχή σας, σχετικά με τη λειτουργία της εφαρμογής. Πατώντας το κουμπί Επίλυση, που εμφανίζεται στην ίδια οθόνη, σας δινονται οι σχετικές οδηγίες για τις ενέργειες που πρέπει να κάνετε.

ΟΘΟΝΗ ΚΙΝΗΤΟΥ

ΟΘΟΝΗ TABLET

ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ #

Πατώντας το κουμπί Εκδοση αποδείξεων, οδηγούμαστε στην Ταμειακή μηχανή. Αναλυτικές οδηγίες για τη χρήση της συγκεκριμένης ενότητας θα βρείτε πατώντας εδώ Ταμειακή μηχανή (link ). 

ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΟΥ #

Πατώντας το κουμπί Οι αποδείξεις μου οδηγούμαστε στην Εύρεση αποδείξεων. Αναλυτικές οδηγίες για τη χρήση της συγκεκριμένης ενότητας θα βρείτε πατώντας εδώ Εύρεση αποδείξεων (link)

ΟΘΟΝΗ ΚΙΝΗΤΟΥ

ΟΘΟΝΗ TABLET

Ενας ακόμα τρόπος να πάμε απευθείας στην Ταμειακή μηχανή ή στην Εύρεση αποδείξεων είναι μέσω του Μενού Επιλογών.

ΟΘΟΝΗ ΚΙΝΗΤΟΥ
ΟΘΟΝΗ ΚΙΝΗΤΟΥ
ΟΘΟΝΗ TABLET
ΟΘΟΝΗ TABLET

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ #

Πατώντας το κουμπί Οδηγίες χρήσης, θα βρείτε διαθέσιμο έναν συνοπτικό οδηγό χρήσης της εφαρμογής και θα περιηγηθείτε στα βασικά βήματα και μηνύματα της εφαρμογής.

ΟΘΟΝΗ ΚΙΝΗΤΟΥ

ΟΘΟΝΗ TABLET

ΝΕΑ #

Στο πεδίο Νέα θα εμφανίζονται χρήσιμες ενημερώσεις και πληροφορίες για την Νέα Ηλεκτρονική Ταμειακή Μηχανή, όπως π.χ. ένταξη νέων πεδίων/δυνατοτήτων, αναβαθμίσεις εφαρμογής κλπ.

Προτείνουμε να πρακολουθείτε τακτικά τη συγκεκριμένη ενότητα, ώστε να παραμένετε ενημερωμένοι για τα νεά της εφαρμογής, τις αλλαγές και τις δυνατότητές της. 

ΟΘΟΝΗ ΚΙΝΗΤΟΥ

ΟΘΟΝΗ TABLET