ΑΓΟΡΑ Ε-ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ

ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ ή TABLET ΜΕ MyData ΜΕΣΩ ΠΑΡΟΧΟΥ #

Η e-ταμειακή είναι μια εύκολη πρωτοποριακή εφαρμογή η οποία σχεδιάστηκε για να διευκολύνει εταιρίες και επαγγελματίες στην έκδοση αποδείξεων, ενώ παράλληλα τους δίνει την δυνατότητα να καλύπτουν και όλη την διαδικασία αποστολής αποδείξεων και ενημέρωσης του λογιστή τους και της ΑΑΔΕ, με μία μόνο εφαρμογή.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ -ΤΙ ΟΦΕΛΟΣ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ  #

MyData μέσω παρόχου

Με ένα app, εκδίδετε αποδείξεις απευθείας από το κινητό σας, χωρίς ταμειακή, χωρίς ERP και χωρίς φορολογικό μηχανισμό. Πλέον δεν θα χρειάζεται να κλείνετε και εκδίδετε ΖΗΤΑ για την ταμειακή σας μηχανή!

Λειτουργία offline Η εφαρμογή συνεχίζει να λειτουργεί ακόμα και χωρίς ίντερνετ για να μην σταματήσετε για τίποτα!

Αποστολή στο Λογιστή Με το SMTP θα μπορείτε να αποστείλετε όλα σας τα παραστατικά στον λογιστή σας καθώς και τα σύνολα της ημέρας σε μορφή excel χωρίς όμως την αναστάτωση και την συλλογή πολλαπλών παραστατικών(ΖΗΤΑ). Πλέον δεν θα χρειάζεται να κλείνετε και εκδίδετε ΖΗΤΑ για την ταμειακή σας μηχανή!

Οφέλη MyData  Χρησιμοποιήστε την e-Ταμειακή και κερδίστε:

  • Περιορίζεται στην τριετία η δυνατότητα ελέγχου από την εφορία.
  • Υπεραπόσβεση όλων των δαπανών που πραγματοποιήθηκαν για το MyData (παρόχου, λογισμικού και τεχνικού εξοπλισμού) στο 200%.

 

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ E-ΤΑΜΕΙΑΚΗ #

Το App (Android ή iOS) είναι δωρεάν, το κατεβάζετε απευθείας στο κινητό σας και πληρώνετε μόνο την συνδρομή MyData. Υποστηρίζει την έκδοση λιανικών αποδείξεων για προϊόντα και υπηρεσίες καθώς και την έκδοση πιστωτικών παραστατικών.

Η εφαρμογή λειτουργεί ακόμα και χωρίς σύνδεση στο Internet ή και σε σημεία με αδύναμη σύνδεση για μέγιστο χρόνο 48 ωρών.

Προσφέρεται με 15 μέρες δωρεάν δοκιμή, ανά ΑΦΜ σε συνδρομή κατασκευάζοντας το δικό σας πακέτο στα μέτρα σας. Η χρέωση ξεκινά από το τέλος της δωρεάν δοκιμής και μπορείτε να ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή, ακόμα και πριν ξεκινήσει η χρέωση.